Waanders In de BroerenGesloten op zondag

Toon openingstijden

boekhandels - Waanders In de Broeren - kaartoverzicht

Waanders In de Broeren

Waanders boekverkopers kenmerkt zich door klantvriendelijkheid, service en kennis. Onze medewerkers staan klaar om u zo goed mogelijk te helpen. Boeken en studieboeken die niet voorradig zijn, worden op een snelle en kundige manier voor u besteld.Op de begane grond is een uitgebreide collectie literatuur, po√ęzie, spannende en romantische boeken, kinderboeken, strips en een ruime keuze aan engelstalige fantasy, thrillers, romans en kinderboeken. Naast een groot assortiment tijdschriften en wenskaarten zijn er diverse non-books te koop. De artikelen van Plint, Paperblanks, Moleskine, luisterboeken en vele verrassende cadeauartikelen.Op de eerste verdieping is een zeer uitgebreide reis- kook- en kunstafdeling. Ook de rubrieken geschiedenis, bedrijfskunde, informatica, planten en dieren, filosofie, psychologie en verdere wetenschappelijke onderwerpen zijn hier vertegenwoordigd. Er is een ruime en goed gesorteerde collectie klassieke muziek, vele spellen en diverse boekgerelateerde cadeauartikelen. Een ruim aanbod aan ereaders en toebehoren en een royale koffieruimte met een fijne leestafel.Waanders boekverkopers biedt u via haar internetsite de mogelijkheid om vast te stellen of de door u gewenste literatuur in onze boekhandel aanwezig is. Wanneer voorradig, dan kunt u het boek direct reserveren en komen ophalen. Als een boek of studieboek niet voorradig blijkt te zijn dan kunt u via onze website een bestelling plaatsen.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Waanders In de Broeren

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Waanders In de Broeren

  • Online bestellen
  • Webshop
  • Webwinkel

Openingstijden

Gesloten
Opent morgen om 12.00
maandag12.00 - 18.30
dinsdag10.00 - 18.30
woensdag10.00 - 18.30
donderdag10.00 - 21.00
vrijdag10.00 - 18.30
zaterdag10.00 - 18.30
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
Ik ben in het bezit van de Helliconia trilogie van Brian Aldiss. Destijds uitgegeven door Het Spectrum. Nu heb ik de delen Lente en Zomer in hardkaft boekformaat. Echter het deel Winter heb ik in maxi pocketformaat. (ISBN 90-274-2481-0). Nu is mijn vraag...Is het deel Winter ook nog verkrijgbaar in hardkaft boekformaat? Zo ja.. is deze nog te verkrijgen en wat koste deze dan?
Beantwoorden  • 
Heeft u het boek "Wonen in de Amsterdamse school" nog?
Beantwoorden  • 

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De boekhandel-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Waanders In de Broeren
Achter de Broeren 1/3
8011VA Zwolle

+31 (0)38 4215392

Deel deze pagina

Waanders+In+de+Broeren img