Vingerling Boek en Kantoor

Gesloten (do 08.30 - 17.00)

Toon openingstijden

boekhandels - Vingerling Boek en Kantoor - kaartoverzicht

Vingerling Boek en Kantoor

Vingerling kantoor is al ruim veertig jaar dé kantoorvakhandel voor het Westland en omgeving. Wij zijn een betrouwbare partner voor bedrijven – klein én groot – en particulieren. En of het nu gaat om de aanschaf van eenvoudige kantoorartikelen of om de complete projectinrichting van uw kantoorpand: u kunt altijd rekenen op een eerlijk en deskundig advies. Ons hechte team van professionele medewerkers heet u van harte welkom in onze ruime showroom in Naaldwijk. Liever een afspraak bij u op kantoor? Wij komen graag naar u toe.

Inrichting en Meubilair
Een kantoor is als een maatkostuum: het moet lekker zitten, functioneel zijn en de uitstraling hebben die bij uw onderneming past. Bij Vingerling zien wij kantoorinrichting dan ook als maatwerk. Wij stellen altijd de mens centraal en werken van daaruit aan het optimale resultaat. Wij leveren een uitgebreid assortiment kantoormeubilair en nemen desgewenst de volledige regie voor de inrichting in handen. Hiervoor werken wij samen met verschillende gerenommeerde, onafhankelijke interieurarchitecten. Onze eigen ervaren en deskundige medewerkers vormen daarbij een betrouwbaar aanspreekpunt voor al uw vragen.

Machines
Op zoek naar een printer, kopieerapparaat of fax? Vingerling levert een breed assortiment kantoormachines. Wij zijn dealer van verschillende topmerken en leveren ook de benodigde accessoires. Met onze jarenlange ervaring op dit terrein kunnen wij u uitstekend adviseren over de juiste keuze. En door zo’n goed advies kunt u vaak flink op de kosten besparen. In onze showroom laten wij u graag kennismaken met de vele verschillende mogelijkheden.

Kantoorartikelen
Bij Vingerling vindt u een zeer uitgebreid assortiment kantoorartikelen. De meest gangbare producten, denk aan schrijfwaren, papier, mappen en ordners, hebben wij op voorraad. En hebben wij het gewenste artikel niet in onze winkel, dan kunnen wij dat vanzelfsprekend voor u bestellen. Binnen 1 tot 2 werkdagen heeft u het vervolgens in huis. Wij kopen onze artikelen in bij de grootste inkooporganisaties van kantoorbenodigdheden in Europa en kunnen u daardoor zeer concurrerende tarieven garanderen.

Services

  • Webshop
  • Showroom aanwezig
  • Ook op afspraak bij u op kantoor

Openingstijden

Gesloten
Opent morgen om 9.30
maandag8.30 - 17.00
dinsdag8.30 - 17.00
woensdag8.30 - 17.00
donderdag8.30 - 17.00
vrijdag9.30 - 17.00
zaterdag10.00 - 13.30
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De boekhandel-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Vingerling Boek en Kantoor
Vliethof 88
2291RZ Wateringen

+31 (0)174 296150

Deel deze pagina

Vingerling+Boek+en+Kantoor img