Boekhandel Kniphorst

Geopend tot 18.00

boekhandels - Boekhandel Kniphorst - kaartoverzicht

Boekhandel Kniphorst

Kniphorst's wetenschappelijke boekhandel werd in 1893 opgericht door de heer R.H.C.Kniphorst uit Den Haag en begon als boekhandel met landbouwboeken, aangevuld met algemene boeken, een postagentschap, drukkerij en leesbibliotheek, zoals toentertijd gebruikelijk. De boekverkoper uit die tijd was een idealist, wiens missie het was 'geestelijke waar beschikbaar te stellen ter verheffing van het volk en op die manier invloed uit te oefenen op het menselijk geslacht'.

Tot 2001 was Kniphorst de wetenschappelijke boekhandel van Wageningen met agrarische vakboeken, vaktijdschriften en een grote verzendboekhandel. Gezien de veranderingen in de wereld van de informatievoorziening is besloten om deze afdeling op te heffen en te werken aan het verbeteren en uitbreiden van de algemene winkel aan de hand van het concept 'warme boekhandel'.

Met dit concept en met de missie op een klantgerichte, eigen wijze en met eigentijdse middelen een bijdrage leveren aan de verspreiding van cultuur, informatie en kennis trekt Boekhandel Kniphorst een breed publiek uit Wageningen en omstreken.

Wij ontvangen u graag in onze winkel.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Boekhandel Kniphorst

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Boekhandel Kniphorst

  • Bezorgservice
  • online bestellen
  • webshop

Openingstijden

Open
Sluit om 18.00
maandag13.00 - 18.00
dinsdag9.30 - 18.00
woensdag9.30 - 18.00
donderdag9.30 - 18.00
vrijdag9.30 - 21.00
zaterdag9.30 - 17.00
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
Ik ben op zoek naar dat ik meen dat het een Amerikaanse uitgave in 6 volumes van Wild flowers of the wold,de auteursnaam weet ik niet meermaar het waren grote boeken
Beantwoorden  • 

Deze opmerking is verwijderd

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De boekhandel-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Boekhandel Kniphorst
Hoogstraat 49
6701BM Wageningen

+31 (0)317 424242

Deel deze pagina

Boekhandel+Kniphorst img