Boekhandel Groenendijk

Boekhandel Groenendijk

Welkom op de webpagina van Boekhandel Groenendijk op Boekhandel in Nederland. Op deze pagina kunt u reacties achterlaten en treft u diverse informatie aan zoals adres- en contactgegevens. Boekhandel Groenendijk is een zeer complete boekhandel gevestigd in een sfeervol oud pand in het centrum van Steenwijk. Het aanbod is gevarieerd: Van nieuwe, afgeprijsde en gebruikte boeken. Tevens een grote sortering kaarten en kalenders. Alleen de sfeer is al een bezoek waard!

Expertises

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
Profielafbeelding arda van bockom maas
Arda van Bockom Maas
10 maanden geleden
Goedendag, afgelopen zaterdag was ik in de winkel en heb een aantal boeken waaronder de veertig regels van liefde van de schrijfster Elif Shavak (op aanraden). Ook een nieuwe boek van Kader Abdollah over Rumi. Nu kan ik dit laatste boek nergens meer vinden dus bedacht ik mij vanochtend dat ik dit misschien niet meegenomen heb. Klopt dit? Graag hoor ik van u. Ik was zaterdag de laatste die de winkel verliet. Weet u nog?
Met vriendelijke groeten,
Arda van Bockom Maas
Beantwoorden  • 

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De boekhandel-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Boekhandel Groenendijk
Oosterstraat 44
8331HE Steenwijk

+31 (0)521 517411

Links

Website
-

Deel deze pagina

Boekhandel+Groenendijk img