Boekhandel KettenisGesloten (do 08.30 - 17.00)

Toon openingstijden

boekhandels - Boekhandel Kettenis - kaartoverzicht

Boekhandel Kettenis

Boekhandel Kettenis is een onafhankelijke boekhandel, gespecialiseerd in Gezondheidszorg, Welzijn en Dienstverlening. Door onze specialisatie voorzien wij landelijk opleidingsinstituten en particulieren van boeken en overige onderwijsmiddelen en bieden daaromheen een uitgebreid informatie- en servicepakket.

In een goede en nauwe samenwerking met de uitgevers en het onderwijs zetten de medewerkers van Boekhandel Kettenis zich voortdurend in om onze intermediaire rol waar te maken. Dit geldt ook voor individuele docenten en studenten.

Onafhankelijke voorlichting.
U zult merken: door onze persoonlijke benadering kunnen wij efficiƫnte, complete en onafhankelijke voorlichting geven over ons aanbod van boeken, e-learning online producten,dvd's en overige artikelen (o.a. anatomische modellen en wandplaten). U heef tevens de service van een snelle levering (uit voorraad, verzending door heel Nederland).
Boekhandel Kettenis kan op aanvraag een zeer ruime en complete collectie samenstellen van boeken, online e-learning producten, dvd's en overige artikelen (zoals videomateriaal, anatomische modellen en wandplaten) op het gebied van Gezondheidszorg, Welzijn en Dienstverlening. Tevens bieden wij u inzicht en overzicht van het internetaanbod van de diverse uitgevers: datgene wat al beschikbaar is, maar ook wat op dit moment in ontwikkeling is.

Boekhandel Kettenis adviseert (vrijblijvend) bij het samenstellen en onderhouden van de collectie van de Mediatheek en het Open Leer Centrum van uw onderwijs-, zorg- of welzijnsinstelling.
Voor medewerkers van mediatheken is er bij Boekhandel Kettenis de gelegenheid om een keuze te bepalen uit ons brede aanbod boeken en digitale informatiedragers op het gebied van Gezondheidszorg, Welzijn en Dienstverlening. Hierdoor kunnen zonder enige verplichting de beschikbare budgetten zo verantwoord mogelijk ingezet worden.

Uiteraard bieden uitgeverscatalogi een overzicht van het aanbod, maar de mogelijkheid om een boek te kunnen doorbladeren, online e-learning product of DVD te kunnen bekijken en op inhoud en functionaliteit te kunnen beoordelen, wordt door onze bezoekers als zeer prettig en zinvol ervaren. Een besparing in tijd en geld is voor velen een reden om ons regelmatig te bezoeken en gebruik te maken van de vele mogelijkheden die Boekhandel Kettenis biedt.

Expertises

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Boekhandel Kettenis

  • Bezorgservice
  • Webshop

Openingstijden

Gesloten
Opent vandaag om 8.30
maandag8.30 - 17.00
dinsdag8.30 - 17.00
woensdag8.30 - 17.00
donderdag8.30 - 17.00
vrijdag8.30 - 17.00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De boekhandel-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Boekhandel Kettenis
Postbus 1166
2280CD Rijswijk

+31 (0)70 3990655

Deel deze pagina

Boekhandel+Kettenis img