Bibliotheek Idea BilthovenGeopend tot 17.30

boekhandels - Bibliotheek Idea Bilthoven - kaartoverzicht

Bibliotheek Idea Bilthoven


Bibliotheek Idea heeft twee vestigingen in de gemeente De Bilt. De vestiging in het Lichtruim in Bilthoven en de vestiging in Maartensdijk.

De Bibliotheek biedt vele voordelen:

Een schat aan ontspanning en informatie: Voor de prijs van slechts enkele boeken leent u met een standaardabonnement een jaar lang gratis uit onze eindeloze collectie. U mag 10 materialen lenen en wisselen wanneer u wilt. Het aantal materialen dat u per jaar mag lenen is onbeperkt. Liefhebbers van de Bibliotheek kunnen zo genieten van zon 2 miljoen boeken, e-books, e-audiobooks, tijdschriften, cds, dvds, blu-rays, bladmuziek en games. Een bibliotheekabonnement is gratis voor de jeugd tot 18 jaar. Ze betalen slechts eenmalig inschrijfgeld.


Gemak en service: In elke Bibliotheek in de provincie Utrecht* kunt u lenen en terugbrengen. Zo geniet u van een enorme collectie die u afhaalt in uw eigen Bibliotheek.
De nieuwste boeken: Elke week vullen we de collectie aan met nieuwe boeken en dvds. De nieuwste bestsellers zijn extra snel te leen en herkent u aan de sticker Top-titel.
Gratis digitaal lezen en luisteren: Literaire romans, thrillers of kinderboeken, bibliotheekleden kunnen nu kiezen uit duizenden e-books en streaming e-books. Voor tablet en smartphone, maar ook voor de e-reader.
Films en documentaires: In alle Idea Bibliotheken zijn speelfilms, tv-series en documentaires aanwezig.
Groot muziekaanbod: Muziekliefhebbers kunnen lenen uit de Utrechtse muziekcollectie, met zon 90.000 cds en 3.400 muziekdvds, waaronder vele unieke opnamen. Met een gratis abonnement op Muziekweb kunt u ook lenen uit de omvangrijke muziekcollectie van de Bibliotheek in Rotterdam, met meer dan 300.000 cds. Deze albumcollectie is nu ook in de Bibliotheek te beluisteren via Muziekwebluister.
Wifi, internet en databanken: Studeren, werken en informatie zoeken kan heel gemakkelijk in de Bibliotheek. In al onze vestigingen is wifi en leden kunnen gratis gebruik maken van internet.
Interessante activiteiten: Bibliotheekleden ontvangen korting op activiteiten zoals cursussen Facebook, Spotify, en werken met tablets & iPads,ontmoetingen met bekende schrijvers en leesgroepen. Voor de jeugd organiseert de Bibliotheek feestelijke activiteiten rond de Kinderboekenweek, de Nationale Voorleesdagen en de Kinderjury.

*m.u.v. Nieuwegein en Veenendaal.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Bibliotheek Idea Bilthoven

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Bibliotheek Idea Bilthoven

  • gratis nooit meer te laat-service
  • gratis sprinters bij het standaardabonnement (anders €1,00.)
  • Activiteiten
  • Advies
  • Begeleiding
  • Cursussen
  • Exposities
  • Workshops

Openingstijden

Open
Sluit om 17.30
maandag13.30 - 17.30
dinsdag8.30 - 20.00
woensdag8.30 - 17.30
donderdag8.30 - 17.30
vrijdag8.30 - 20.00
zaterdag10.00 - 16.00
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De boekhandel-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Bibliotheek Idea Bilthoven
Nachtegaallaan 30
3738EB Maartensdijk

+31 (0)346 213883

Links

Website
-

Deel deze pagina

Bibliotheek+Idea+Bilthoven img