Boekhandel LaanGesloten (vr 09.00 - 18.00)

Toon openingstijden

boekhandels - Boekhandel Laan - kaartoverzicht

Boekhandel Laan

Mijn opa, Piet Laan, begon 75 jaar geleden in Avenhorn een kleine kantoorboekhandel met drukkerij. Hij leende ook boeken uit en was daarmee een van de voorlopers van het bibliotheekwezen.
Mijn vader, Sybrand Laan, begon 50 jaar geleden in Velsen-Noord en verhuisde na 15 jaar naar Castricum. Dat was eerst schuin tegenover op nummer 17. waar we boven woonden. Onze buren waren Ruud en Kitty Thoes en achter hadden we de hele tuin van Kapitein Rommel tot onze beschikking!Totdat dat pand ook te klein werd en we schuin tegenover naar het voormalige pand vanmakelaardij Kloes verhuisde. Omdat het pand toen alleen gehuurd kon worden, bleef het bij de begane grond. Ik, Hans Laan, heb de zaak 13 jaar geleden overgenomen.

De benedenverdieping is bij de overname van het pand opgenomen als kantoorafdeling met een copy center, waar later het postagentschap bij kwam. Vorig jaar zijn we een klantenspaarsysteem begonnen en dat is een groot succes.

Mijn vrouw, Rachel de Wit is meewerkend partner en heeft ook een eigen bedrijf, Verborgen Rijk, waar ze kinderen helpt die leerondersteuning nodig hebben.

We hebben een vaste club van doordeweekse krachten. De zaterdagkrachten zijn veeal student die na hun afstuderen aan de andere kant van de toonbank belanden.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Boekhandel Laan

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Boekhandel Laan

  • Bezorgservice
  • Webshop

Openingstijden

Gesloten
Opent morgen om 9.00
maandag11.00 - 18.00
dinsdag9.00 - 18.00
woensdag9.00 - 18.00
donderdag9.00 - 18.00
vrijdag9.00 - 18.00
zaterdag9.00 - 17.00
zondag12.00 - 17.00

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
LS,

De tekst links op de website staat vol met fouten. Niet alleen ontbreken er spaties, ook staat er bijvoorbeeld verhuisde terwijl het verhuisden moet zijn. Voor een boekhandel lijkt het mij belangrijk dat de tekst goed en foutloos moet zijn.

Groet, Tjeerd van der Ploeg
Beantwoorden  • 
Ziijn er ook E-books online te bestellen op uw site?
Beantwoorden  • 

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De boekhandel-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Boekhandel Laan
Burgemeester Mooijstraat 19
1901EP Castricum

+31 (0)251 652255

Deel deze pagina

Boekhandel+Laan img