Premsela BoekhandelGeopend tot 18.00

boekhandels - Premsela Boekhandel - kaartoverzicht

Premsela Boekhandel

Boekhandel Robert Premsela op de Van Baerlestraat is een gespecialiseerde kunstboekhandel. U vindt er de meeste nieuwe kunstuitgaven van vooraanstaande uitgeverijen en tentoonstellingsmakers. Maar ook menige monografie die u niet meer dacht te kunnen bemachtigen kunt u er antiquarisch aantreffen. Daarnaast heeft de winkel een belangrijke literatuurafdeling en permanent honderden kunstboeken in de aanbieding.

Via onze website (http://www.premsela.nl/) heeft u toegang tot de webshop, onze winkel op internet. Hier kunt u gemakkelijk online boeken bestellen en rechtstreeks thuis laten bezorgen. Via een klik op de plaatjes, de zoekopties rechtsboven in uw scherm of via het hoofdmenu krijgt u toegang tot een groot aantal Nederlandse en Engels- en Duitstalige titels.

Het is mogelijk dat boeken die u in onze webshop vindt een andere prijs hebben dan in de winkel (vooral bij buitenlandse titels kan dit voorkomen) en/of daar niet op voorraad zijn. Ook vindt u op onze website boeken die uitsluitend in de winkel verkrijgbaar zijn of alleen daar besteld kunnen worden. In dat geval kunt u uw bestelling via e-mail of telefonisch bij ons doen. U bepaalt vervolgens zelf of u het boek toegestuurd wilt krijgen of het in onze winkel ophaalt.

Expertises

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Premsela Boekhandel

  • Webshop
  • http://www.premsela.nl/

Openingstijden

Open
Sluit om 18.00
maandag12.00 - 18.00
dinsdag10.00 - 18.00
woensdag10.00 - 18.00
donderdag10.00 - 18.00
vrijdag10.00 - 18.00
zaterdag10.00 - 17.00
zondag12.00 - 17.00

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De boekhandel-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Premsela Boekhandel
Van Baerlestraat 78
1071BB Amsterdam

+31 (0)20 6624266

Deel deze pagina

Premsela+Boekhandel img